19 mei
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Cheymene, Samuël en Revelinyo’s avondvierdaagse

Deel dit bericht!

Hallo lieve mensen, de avondvierdaagsen zijn door heel het land weer van start gegaan en Kids4Maluku heeft natuurlijk ook meegedaan!! Dit is een verslagje van de avondvierdaagse in Beekbergen (Apeldoorn) van Cheymene, Samuël en Revelinyo Tuankotta. Veel leesplezier

Dag 1: We hadden super mooi weer ☀☀ en we liepen lekker. Na een weekend Ajaxrun en laat naar bed was het bij thuiskomst controleren op teken en daarna hup door naar bed ?? Douchen ? moet morgen maar. We zijn vergeten veel foto’s ? te maken maar dat komt ook omdat Revelinyo voor het eerst officieel mee loopt/rent. Hoe hij het volhoud daar staan we allemaal van te kijken. Onze mama heeft hem wel bij gevaarlijke oversteek plekken in de buggy gedaan. En daarna mocht hij weer lopen. Hij is nog klein en zit nog niet op school dus Revy blijft morgen een dagje thuis bij papa of oma en opa. Je mag namelijk 1 dagje overslaan. Tot morgen, dan gaan we weer fris en fruitig van start. Groetjes, Samy & Chey en natuurlijk Revy ?????????

Dag 2: ??‍??‍Vandaag ging de route langs het bejaardentehuis. Elk jaar houden we daar even pauze en krijgen we koffie/thee☕, ranja snoepjes? en een ijsje?Nadat we al het lekkers op hadden liepen we weer door. We hadden de pas er wel in vandaag. Dat vond vooral mama wel lekker lopen. Ons broertje Revelinyo was lekker thuis bij papa. “Even een dagje vrij”! Om morgen weer fris en fruitig te starten ??. Dan zijn we weer compleet. En als het goed is loopt onze papa ook gezellig mee. Bongso heeft ons zijn Bose box geleend dus vandaag lopen we lekker met muziek ?. Dit was de langste route en we zijn best moe nu. Voor nu een fijne dag allemaal en jullie horen later weer van ons. Groetjes, Samy & NoNNie ??

Dag 3: Vandaag rustdag! Afgelopen dagen waren toch wel erg vermoeiend.

Dag 4: Laatste dag alweer en wat hebben wij het weer leuk gehad ? Het waren het lange, maar leuke dagen en we hadden redelijk mooi weer.☀? Bij de intocht vrijdag stonden opa en oma ons op te wachten. Maar er was nog een verrassing. Ishmerai, tante Alicia & ome Jozua? stonden ook langs de route!! We hadden mama nog gevraagd of zij dit jaar ook weer zouden komen, maar mama ontkende alles.? Wat een leuk verrassing ? Na de intocht zijn wij nog even wat shoarma gaan eten in de stad? en daarna nog naar ons huis. Heel gezellig want ze gingen pas om 02.30 uur ’s nachts weg?

Wij kijken terug op een goede Ajaxrun en avond4daagse…. op naar de dam tot dam loop in september. Revelinyo je hebt het ❤-stikke goed gedaan bongso MiMi. Alle supporters, sponsoren, familie en vrienden allemaal bedankt! Terima kasih banjak2!??Lieve groeten, Revelinyo, Samuël & Cheymene Jada ?

Vindt u het leuk wat we doen? Deel ons verhaaltje! Sponsoren? Dat kan natuurlijk ook: maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95 tnv Kids4Maluku/JMB Makatita ovv sponsoring voor Samuël, Cheymene en/of Revelinyo. Vindt u het  leuk om de Kids4Maluku nieuwsbrief te ontvangen vermeld dan ook u emailadres in de omschrijving.