17 jun
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Mr Q loopt zijn 1e avondvierdaagse

Deel dit bericht!

Van 12 t/m 15 juni 2018 heeft Mr Q, Queshayro Leiwakabessy (5jr), zijn eerste avondvierdaagse (5km) gelopen in Vught. Wij zijn supertrots dat Mr Q de avondvierdaagse als Kids4Maluku heeft gelopen én dat hij samen met zijn ouders een dagboekje heeft bijgehouden… Veel leesplezier:

Dag1: We liepen met een eigen groepje. Voorheen kon je nog via school meedoen, alleen sinds vorig jaar loopt school niet meer mee.

Voor de eerste keer heeft Queshayro het HEEL goed gedaan, en de 5 km uitgelopen. Queshayro is een echte gangmaker… We hadden bij het lopen lagu-lagu, dat is Molukse muziek, en alle soorten muziek mee… sampai dengar belanda-belanda bilang, we hoorden zelfs Nederlandse wandelaars zeggen, “ dat is gezellig, kunnen we morgen ook doen” ?????

Op de weg terug in de auto helemaal KO en is hij in slaap gevallen. Konden hem niet meer wakker krijgen, dus gendong dia masuk rumah ?? , naar binnen gedragen. Dag 1 zit er op… op naar morgen… hoop dat Queshayro alle 4 de dagen uit gaat lopen ??

Dag 2: De 2e dag van de avondvierdaagse zit er weer op. Ook vandaag had Queshayro er plezier in… Natuurlijk weer Kids4Maluku shirt aan maar vandaag ook met bijpassende tjelana/broek Maluku. Trots op het Moluks zijn… dus dat mogen we met z’n allen aan de buitenwereld laten zien… ✊?

Dag 3: Het was zwaar voor Queshayro, hij was gewoon moe en bekaf, dat was de eerste 2 dagen wel anders. Hij wilde opgeven, maar heeft toch doorgezet en heeft gisteren gewoon netjes uitgelopen. Supertrots zijn we dat hij dat toch gedaan heeft, ondanks dat hij moe was. Ikzelf, moeder van Queshayro, vond deze dag ook wat minder, en het was zwaarder dan de eerste en de tweede dag. Misschien komt het ook wel door de regen dat het vandaag anders aanvoelde.

Dag 4: Vandaag de laatste dag, laatste kilometers, we gaan er een feestje van maken. Voor vandaag hebben we afgesproken alleen maar lagu-lagu, Molukse muziek, tijdens het lopen … RAMAI LAGI, lachen toch …??? Het was SUPER, hartstikke gezellig met super gezellige muziek, en wij hebben het uitgelopen. SUPERTROTS zijn wij met z’n allen op onze kleine toppertje Queshayro. Hij vond het reuze leuk. En heeft vandaag, net als de eerste en de tweede dag met heel veel plezier gelopen (gisteren was het wat minder, en was hij moe). Het was een hele ervaring, en fijn om te zien en te horen dat zoveel mensen begaan zijn en met ons meeleven …
Geweldig gewoon ???

Een fijne avond nog allemaal.

Bent u ook zo trots op de prestatie van Mr Q? Deel zijn dagboekje. Wilt u hem ook nog sponsoren? Dat kan natuurlijk ook nog altijd. Maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95 tnv Kids4Maluku ovv sponsoring Queshayro Leiwakabessy (Mr Q mag ook?) Alvast bedankt ?