03 jun
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Dagboekje A4D apeldoorn 2018

Deel dit bericht!

Dit is het avondvierdaagse dagboekje van Cheymene Jada & Samuël Tuankotta. Veel leesplezier, fotootjes staan helemaal onderaan!

We hebben vanavond met Opa en mama gelopen. Revy was bij oma thuis want hij sliep. Wij eten nu even bamisoep, want we hebben reuze trek gekregen van het lopen ? morgen weer een nieuwe dag.. we hebben er zin in. Morgen doen we weer verslag van die dag. Lieve groet aan allen, van Samuël & Cheymene Jada Tuankotta. Apeldoorn ?

Dag 2 zit er weer op, de langste dag deze week zodat we vrijdag maar een klein stukje hoeven te lopen. Het was er 1 met een lange pauze want bij het verzorgingshuis krijgen we altijd een ijsje, ranja/koffie of thee, snoepjes en dit jaar kregen we een bidon en een buigpotlood. Vandaag was het oma die gezellig met ons mee liep. Langs de winkelstraat kregen we nog een plakje grillworst bij de slager die er elk jaar staat om alle deelnemers te voorzien van een plakje worst. En alsof we de hele tijd nog niet genoeg gegeten hadden onderweg kregen we nog frietjes ? van de Mac Donalds van oma. Nee tatties eten en dan snel naar bed want morgen weer een lange dag naar school en dag 3 van de avond4daagse. Tot morgen weer. Groetjes, Samy & Chey + Revy

Gister dag 3… vandaag loopt opa weer mee ? maar ook papa en Revy rolt mee! Vandaag lekker gelopen. Veel zandpaden maar was goed te doen. Mooie omgeving waar we veel paarden, pony’s en koeien hebben gezien. Vanavond de laatste avond.. wij hebben er zin in. Wij zullen later weer verslag doen van de finale avond ? voor nu allen een fijne dag en tot vanavond. ? groetjes van ons allen uit Apeldoorn ✌

25 mei 2018 de laatste dag alweer.. wat zijn de afgelopen dagen toch snel voorbij gegaan. Vandaag de verkorte route want die hebben we de eerste 3 dagen al gecompenseerd voor de intocht. Vandaag loopt oma weer mee. Na ongeveer een half uur lopen kwamen we alweer bij het standje van onze school waar we weer werden voorzien van koffie thee en limonade, snoepjes, koekjes en een appel. En we kregen alvast een hanger met een dropsleutel en nog een ander snoepje wat we om onze nek konden dragen. Hier was de pauze wel erg lang. We wilden al lopen omdat we ongeduldig waren maar we werden tegen gehouden. Na ongeveer 20-25 minuten konden we eindelijk het laatste stukje lopen om bij het veldje onze medaille in ontvangst te mogen nemen. Opa en papa stonden ons al op te wachten met bloemen bij de Dorpstraat waar het ontzettend druk was met mensen. Opa gaf ons allemaal mooie rozen. Papa liep het laatste stuk met ons mee. Opa haalde de auto vast op. Een klein stuk verder werden we verrast met de aanwezigheid van Ishmerai, tante Alicia en Ome Jozua. Wat een leuke verrassing. Wat vonden wij dat ontzettend leuk. Ook zij hebben het laatste stuk met ons meegelopen samen met het Kids4Maluku bord. Toen we bij de start dus ook het eind kwamen stonden we nog even na te praten waarop opa werd aangesproken door een meneer. Oom Jozua heeft toen uitgelegd waar kids4maluku voor staat en wat ze doen. Het was nacht van Apeldoorn dus opa wilde een drankje doen in de stad dus het was voor ons dubbel feest. Want Ishmerai en haar ouders gingen ook mee. Wat hebben wij het leuk gehad en wat hebben onze ouders en opa en oma veel gelachen en plezier gehad. Een superduper leuke avond hebben wij gehad. 1-tje om niet te vergeten. Lieve opa en oma bedankt voor jullie support alle 4 de dagen, erg lief!!! En special thanks to Ishmerai, tante Alies en Ome Joz voor jullie komst, het was echt een leuke surprise. En niet te vergeten alle sponsoren ?❤? Op naar de Dam tot Dam loop 2018! Sportieve groetjes, Samuël & Cheymene Jada Tuankotta ??

Was u door de drukte vergeten om Cheymene en/of Samuël te sponsoren? Het kan nog steeds hoor maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95 tnv Kids4Maluku ovv sponsoring Cheymene en/of Samuël.