01 dec
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Kickboks Masterclass

Deel dit bericht!

Mama had iets op facebook gelezen over een Masterclass Kickboksen. Ik zei meteen “Ik doe mee!”.

Met de masterclass kan ik met de Molukse europees kampioen kickboksen, Dimangio Jano, trainen. Ik zit zelf al 3 jaar op kickboksen dus ik doe vooral mee voor de fun en om beter te worden maar tegelijkertijd steun ik hiermee ook een goed doel. De opbrengst van de Masterclass wordt namelijk gebruikt om een nieuwe kerkklok te kopen voor de kerk in Lingat, Maluku.

Zondag 26 november eindelijk is het zover. Ik had me van te voren ingeschreven als Ishmerai Makatita, van Kids4Maluku. Toen ik me bij de receptie aanmeldde voor de masterclass wisten ze al precies wie ik was en ze vonden het heel leuk dat ik erbij was. Echt een leuke binnenkomer!

De training begon met een warming up, schaduwboksen. Ik ging naast oom Dimangio schaduwboksen, hij kon het bijna net zo goed als ik ?. Na het rekken en strekken kregen de kinderen les van oom Dave van Dijen van deeffitness.nl. We begonnen met trap- en stootoefeningen. Daarna gingen we met zijn allen in de ring op techniek trainen en daarna mocht ik nog een rondje met Zhané sparren. Als laatste mocht ik nog 1-op-1 op de pads met oom Dave… en toen was ik helemaal op. Tijd om wat te eten en te drinken en gezellig te chillen met de andere kids. Lekker getraind, maar het was vooral een hele leuke dag. Ik heb er weer wat vrienden bij en ook als Kids4Maluku hebben we ook veel support gekregen.

Bedankt Fam. Bonjaktutur en iedereen van de organisatie!