bron https://www.amnesty.nl/?s=teterissa
29 jun
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

FREE JOHAN TETERISSA

Deel dit bericht!

Foto Amnesty International

29 juni 2007 werden Johan Teterissa en tientallen andere activisten met extreem geweld opgepakt. Ze zijn gemarteld en veroordeeld tot celstraffen van 15 jaar. Zij zitten nu precies 10 jaar te veel in de gevangenis duizenden kilometers verwijderd van hun familie.

Wat hebben ze gedaan? Tijdens een bezoek van de Indonesische president aan het Molukse eiland Ambon voerden ze een traditionele dans op dat eindigde met het ontvouwen van de onafhankelijkheidsvlag van de Republiek der Zuid Molukken.

LAAT ZIEN DAT WE HEN NIET VERGETEN ZIJN EN STA OP VOOR DE VRIJHEID VAN HET MOLUKSE VOLK. DEEL DIT BERICHT OP FACEBOOK MET DE VOLGENDE HASHTAGS: #freeyoyo #10years2many #bebaskanjohanteterissa #FreeMoluccanPoliticalPrisoners

doneren kan ook:

  • maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95
  • op naam van Kids4Maluku
  • vermeld in de omschrijving FREE JOHAN

de bijdragen worden in het geheel overgemaakt aan PAK-FKMCPR een Molukse organisatie die zich inzet voor de politieke gevangenen.