10 jun
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Verslag Cheymene, Samuël & Revelinyo

Deel dit bericht!

De avond4daagse is voor ons in Apeldoorn alweer afgelopen het ging niet elke dag even makkelijk maar we hebben het gehaald en we vonden het superleuk om als Kids4Maluku te lopen. Veel leesplezier!

Dag 1: Thanks voor jullie support lieve mensen namens Samuël & Cheymene Jada & Revelinyo. Samy & Chey zijn gevloerd. Vandaag hebben we geen fotos gemaakt vanwege het slechte weer. Maar hopelijk kunnen we morgen weer volop selfies maken ?

Dag 2: Lieve allemaal, vandaag dag 2, de verjaardag van onze papa. Maar wij moeten aan de bak. Dus vanavond lopen we ook een beetje voor onze papa. Het is droog gebleven de hele avond. Revelinyo is bij opa en oma gebleven vandaag. Morgen hopen we op mooi weer want dan gaat de kleine man weer mee. Het was de langste avond van de 4-daagse. Morgen en met de intocht zijn kortere routes. Maar dat compenseert met vandaag. Wij worden elke dag door onze Bongso gebracht en gehaald dus wij zitten nu lekker chill in de auto met Nusaniwe op ? wij wensen jullie allemaal nog een hele fijne avond en tot morgen bij dag 3. Liefs uit Apeldoorn van Samuël & Cheymene Jada ?????

Dag 3: Bedankt allemaal. Wij zijn weer binnen. Samuël was weer als eerst van de school binnen. En we hebben mooi weer gehad. Wij hadden ook een box met muziek op youtube mee dus we konden mooi liedjes luisteren, dat stapt ook lekker en gezellig door. We hebben een hele drukke dag gehad de ericacup (sport en spel) we zijn 3e geworden. En nu vanavond hebben we de avond4daagse gelopen. Wij zijn dus nu echt bekaf. We gaan snel nog ff langs ? en dan gauw naar bed voor morgen de laatste dag. Voor wie nog wakker is fijne avond en voor wie al slaapt welterusten en morgen gezond weer op. Tot morgen voor de laatste fotos en updates. Liefs, Revelinyo, Samuël en Cheymene Jada ???

Dag 4: Vandaag de intocht, het was een korte route en we waren zo bij de finish. Wij vonden het heel leuk om weer als Kids4Maluku te lopen. Iedereen bedankt voor de support en sponsoring.

Hebben we u per ongeluk overslagen met onze spaarpot/sponsorlijst? Sorry, maar geen probleem u kunt ons nog sponsoren!!

  • maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95
  • op naam van Kids4Maluku
  • vermeld Cheymene, Samuël of Revelinyo in de omschrijving (belangrijk voor de Awards die we kunnen verdienen)
  • wilt u op de hoogte blijven vermeld dan ook uw emailadres voor de nieuwsbrief