10 jun
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Avondvierdaagse 12-16 juni

Deel dit bericht!

Vanaf 12 juni gaan deze kids de avondvierdaagse lopen:

In Breda hebben we maar liefst 3 kids die voor ons aan de avondvierdaagse meedoen. Sela Pattirane loopt dit jaar voor de 2e keer de avondvierdaagse voor Kids4Maluku. Vorig jaar vond ze het zo leuk om mee te doen dat ze zich na afloop meteen aanmelde voor dit jaar. Én ze heeft meteen maar even haar vriendin Néomy aangemeld.

 

Néomy Hitipeuw liep vorig jaar ook al samen met Sela. Ze had van Sela gezien hoe leuk het was om met Kids4Maluku mee te doen en besloot dit jaar ook mee te doen.

 

 

 

Indira Makatita is het derde kind dat voor Kids4Maluku de avondvierdaagse in Breda loopt. Ze zag onze presentatie 25 april en besloot zich toen aan te melden. Indira is mijn nichtje en ik vindt het dan ook superleuk dat ze mij ook wilt helpen.

 

 

En in Zwolle ben ik eindelijk aan de beurt. Dit jaar is het de 5e keer dat ik de avondvierdaagse ga lopen. Al die keren heb ik geld opgehaald voor de RMS regering. Het begon met 149 euro in mijn eentje en vorig jaar hebben we met ongeveer 15 kids 3670 euro ingezameld. In 5 jaar tijd zijn we dus flink gegroeid en ik ben blij dat we elk jaar weer op uw steun kunnen rekenen. Waar de teller dit jaar stopt… we zullen het zien maar we hopen natuurlijk weer op een nieuw recordbedrag!

Vindt u het ook super wat wij doen? Steun ons en doe een donatie!

  • maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95
  • op naam van Kids4Maluku
  • vermeld in de omschrijving de naam van het kind dat u wilt sponsoren (belangrijk voor de Awards die ze kunnen verdienen)
  • en vermeld uw emailadres en woonplaats