11 mei
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Avondvierdaagse 15-19 mei

Deel dit bericht!

De avondvierdaagsen gaan weer van start. De eerste Kids starten op 15 mei en de laatste starten op 13 juni dus blijf de website volgen. Dit zijn de deelnemers van Kids4Maluku die in de week van 15 mei in actie komen:

15-18 Mei Alphen aan de Rijn: Refaya Matital 12 jaar doet voor het eerst mee met Kids4Maluku. Is heel goed op de hoogte van de situatie op Maluku, en heeft zelfs de Molukse gevangenen bezocht. Met Kids4Maluku wil ze er nu zelf ook iets aan doen.

 

 

15-18 Mei Maarssen: Moana Kuhuwael net 9 geworden en doet dit jaar ook voor het eerst mee. Zag van de week onze oproep voor meer kinderen op facebook langskomen en heeft zich meteen aangemeld!

 

 

15-18 Mei Hoogkerk: Nazario heeft vorig jaar voor het eerst de avondvierdaagse meegemaakt. Dit jaar gaat hij Kids4Maluku helpen. Of het alle vier de dagen gaat lukken dat is nog even afwachten maar de laatste dag zal hij er zeker bij zijn!

 

 

15-18 Mei Deventer: Graziana Kaihena winnares van de Silver Fundraiser Award 2017 doet voor de 2e keer mee met Kids4Maluku. Ze had de award verdiend met haar opbrengst van €500 vorig jaar. Nu gaat ze voor een minimum bedrag van €750!! Naast de avond4daagse lopen kwam ze op het idee om later dit jaar nog meer te wandelen voor Maluku. Dus houdt de website in de gaten want je zult haar nog wel een paar keer voorbij zien komen!!

 

15-18 Mei Hoogkerk: Chevayo Maätita doet alweer voor de 4e keer mee met Kids4Maluku. Dit jaar gaat hij ook voor een Award T-shirt. Welke kleur, dat wachten we nog even af. Het wordt vast een heel mooi bedrag want dit jaar neemt hij versterking mee, namelijk zijn broertje Nazario. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is gaat Chevayo in oktober ook de 4 mijl van Groningen rennen voor Kids4Maluku.

 

16-19 Mei Assen: De twins Locia en Magdalena Patty doen dit jaar alweer voor de 3e keer mee. Sinds ze met Kids4Maluku meedoen zijn ze er altijd bij! Dat hun school niet meer mee doet aan de avondvierdaagse houdt hen niet tegen. Met vrienden en familie maken zij zelf wel een groep en op deze manier blijven zij Kids4Maluku steunen.

  • maak uw bijdrage over op IBAN NL60 ABNA 0510 6748 95
  • op naam van Kids4Maluku
  • vermeld in de omschrijving de naam van het kind dat u wilt sponsoren (belangrijk voor de Awards die ze kunnen verdienen)
  • en vermeld uw emailadres en woonplaats