08 mei
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

Gezocht avondvierdaagse wandelaars!!

Deel dit bericht!

De avond4daagse gaan vanaf volgende week door heel Nederland weer van start. Elk jaar zie ik ook veel Molukse kinderen meedoen. Ik zou het echt heel leuk vinden als zij ook met Kids4Maluku willen meedoen.

Meedoen is een makkie, zo werkt het: Je loopt de avondvierdaagse gewoon zoals je toch al plan was, in je eigen omgeving met je school, je vrienden en/of met je broertje/zusje/papa/mama. Het verschil is dat je nu tegen al je familie en vrienden zegt dat je de avondvierdaagse voor een goed doel gaat lopen, namelijk voor MALUKU! Je krijgt van ons een sponsorlijst waarmee je geld kunt ophalen en we promoten je via onze website en that’s it.

Afspraak met president Wattilete

Van de opbrengst wordt 20% gebruikt om de kinderen van de Molukse politieke gevangenen te helpen bij het krijgen van onderwijs. Bijvoorbeeld het kopen van schoolspullen etc. Dat is de afspraak die ik persoonlijk met president Wattilete van de RMS heb gemaakt. De rest van de opbrengst mag de RMS regering gebruiken om in Nederland en in het buitenland steun te zoeken voor de RMS.

Jij wordt natuurlijk ook beloond en elk jaar doen we iets leuks voor de kids die meedoen.

Dus kom op en meld je aan bij info@kids4maluku.com en doe mee!