25 apr
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

UPDATE: Cheymene Tuankotta trapt seizoen 2017 af

Deel dit bericht!

Waar de meeste van ons druk zijn met de viering van de proclamatie van de RMS, is Cheymene Tuankotta (8 jaar) al druk bezig om geld in te zamelen voor Kids4Maluku.

Cheymene gaat namelijk meedoen aan de Cruyff Foundation Kids Run en kwam spontaan op het idee om daarmee geld in te zamelen voor Kids4Maluku. Met een spaarpotje in de hand gaat ze bij haar familie langs voor een sponsorbijdrage. Tijdens de viering van de proclamatie van de RMS, 25 april in theater Orpheus in Apeldoorn, zal ze het geld aan Kids4Maluku overhandigen. Daarna gaat ze supersnel naar de Amsterdam ArenA om in een recordtijd 1400 meter te rennen.

Bent u 25 april ook in theater Orpheus of in de buurt van de Amsterdam ArenA geef Cheymene dan een schouderklopje en moedig haar dan even flink aan!

Cheymene doet voor het 2e jaar mee met Kids4Maluku. Dit seizoen is zij de eerste van de kids die bezig is met het inzamelen van geld en we zijn supertrots op haar!

Heel veel succes Cheymene, You go GIRL!!

PS wilt u Cheymene ook sponsoren? Maak uw bijdrage over en vermeld Cheymene in de omschrijving. Voor meer details klik op DONEER

U P D A T E :

Cheymene heeft de Cruyff Foundation Kids Run  inmiddels gelopen. Het totaal bedrag wat Cheymene met haar actie heeft ingezameld is: €222,45. Tijdens de viering van de proclamatie van de RMS heeft zij dit bedrag overhandigd aan Kids4Maluku.

Overdracht sponsorgeld Cheymene Jada Tuankotta