23 feb
  • By Ishmerai Makatita
  • Cause in

!!!Speciale aanbieding!!!!!

Deel dit bericht!

Zoals jullie in mijn vorige berichtje konden lezen heb ik even snel een deal gesloten met de president Wattilete. En de deal is:

Doe je mee met Kids4Maluku dan kan je 25 april 2017 gratis bij de viering van de proclamatie van de RMS zijn. Zorg dat je 25 april met je Kids4Maluku t-shirt aan én onze uitnodiging in de hand bij de ingang van theater Orpheus in Apeldoorn staat en dan mag jij samen met nog één persoon gratis naar binnen.

Dit is wat je moet doen:

Nog niet eerder meegedaan met Kids4Maluku? Meld je dan vóór 18 april 2017 HIER aan. Zodra je aangemeld bent krijg je van ons een uitnodiging voor 25 april, sponsorlijsten en uitleg hoe het allemaal werkt.

Heb je al eerder meegedaan met Kids4Maluku dan krijg je vanzelf een uitnodiging van mij, je hoeft niets te doen!